דף הבית » שאלות נפוצות ותשובות
שאלות נפוצות
איפה הפארק נמצא?
הפארק ממוקם בחולון, בקריית הספורט, סמוך למחלף קוממיות. הפארק נגיש גם מתחנת הרכבת קוממיות.
מידע על חניה ליד הפארק
קיימת חניה בחינם ממש ליד הפארק.
מהן שעות הפתיחה של הפארק?
המקום פתוח בהתאם למערכת השיעורים וכניסת הקבוצות, א׳-ה׳ בין 08:00 ל-20:00, ובימי שישי בין 10:00 ל-16:00. בשבת סגור. חשוב להדגיש שהכול מתקיים בתיאום מראש.
מהן שעות הפתיחה של המשרד?
א-ה 10:00 עד 18:00
איזה אטרקציות יש אצלכם?
בפארק אדרנלין תמצאו מגוון רחב של חוויות שמתאימות לכל גיל ואירוע:
- ימי הולדת – חגיגה בלתי נשכחת עם משחקי פיינטבול, לייזר טאג, קיר טיפוס, פארק חבלים ועוד. אפשר לשלב פעילויות נוספות ומסיבות מותאמות לילדים, בני נוער או מבוגרים.
- ימי כיף לעובדים – חוויות גיבוש מגוונות הכוללות סדנאות, פעילויות שטח, משחקי אקשן כמו פיינטבול ולייזר טאג, ופארק חבלים מאתגר. ניתן לשלב גם קבלת פנים, ארוחות ערב ואירועי חברה מלאים.
- סדנאות מנהלים – פעילות ייחודית עם ערך מוסף לעולם הניהול: אתגרי שטח המשלבים עבודת צוות, אסטרטגיה וחשיבה יצירתית, לצד חוויה מהנה ומגבשת.
- אירועי משפחות וחברים – מתחם מושלם לבילוי משותף עם מגוון תחנות פעילות, אווירה מהנה והמון אדרנלין.
בין אם מדובר ביום הולדת לילדים, אירוע חברה או סדנת מנהלים – הפארק מציע שילוב מושלם של אקשן, טבע ופעילויות שיותירו חוויה עוצמתית לכל משתתף.
מהם כללי הבטיחות בפארק?
כל פעילות מלווה על ידי מדריך מקצועי, וטרם תחילתה מתקיים תדרוך מסודר. שמירה על הכללים היא תנאי חובה – משתתף שלא יעמוד בהם יורחק מהמשחק ללא החזר כספי.
מה אוכלים אצלכם? או אם רוצים להביא אוכל?
בפארק שולחנות פיקניק לשימוש חופשי, וניתן לשהות במקום כשעה לפני הפעילות ועד שעה לאחריה.
קיים מתחם VIP לארוחות (בתוספת תשלום).
לקבוצות של 30 משתתפים ומעלה ניתן להזמין ארוחות וכיבוד, ובקבוצות קטנות יותר ניתן להביא אוכל מוכן או להזמין מבחוץ. הכנסת ספקי מזון חיצוניים – רק בתיאום מראש.
האם יש כללי לבוש והנעלה מיוחדים?
מומלץ להגיע בלבוש ספורטיבי ובנעליים סגורות. שימו לב – לא ניתן להשתתף בפעילות עם כפכפים או נעליים פתוחות.
האם יצרפו אליי שחקנים נוספים?
ייתכן שנצרף שחקנים נוספים, ניתן לקבל בלעדיות על המגרש בהתחייבות מראש לתשלום של מינימום 1,500 ש"ח עבור הפעילות.
כמה משתתפים צריך כדי לפתוח מגרש?
נדרשים מינימום 8 משתתפים לפתיחת מגרש, אם אתם פחות ניתן לבדוק מולנו על צירוף לקבוצה אחרת.